Voorbeelden

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van verschillende kunstof dekken die wij hebben gemaakt met Flexiteek.

Teak kleurig Flexiteek dek met donkere voegrand

Bij dit schip hebben wij een dek gemaakt in de bleached uitvoering van Flexiteek. De afwerking hier is rondom lijfhout. Deze afwerking is de luxere variant qua afwerking. Dit is een rond gelegd dek, we zijn hier met de ronding van het schip meegegaan. Dat leent zich meer dan een recht gelegd dek op een zeilschip als dit. Deze kleur is ook beschikbaar met grijze en een witte voegrand. Deze zijn hier te bekijken.

Carbon Flexiteek met grijze voegrand

Deze sloep hebben wij voorzien van een Flexteek dek in de Carbon kleur met een grijze voeg. Hier is gekozen voor een 'recht gelegde' afwerking zonder lijfhout. Dit is een relatief kleine boot. Bij een soortgelijke boot moet u rekening houden dat wij uw boot ongeveer een week nodig hebben om het dek te monteren.

Sloep in de kleur carbon

Deze sloep hebben wij voor de klant voorzien van een Flexiteek dek in de kleur carbon, net als het voorbeeld hierboven. Het verschil is, dat hier is gekozen voor een 'recht gelegd' dek mét een lijfhout afwerking. Net als het eerdere voorbeeld is de voegkleur grijs.

Overige voorbeelden

Hier ziet u enkele voorbeelden van stukjes maatwerk die wij hebben gemaakt, of enkele andere projecten waar wij trots op zijn. Hier kunt u wellicht wat inspiratie op doen. 

Wij als JKM Maritiem focussen ons graag op de details. Het is pas netjes als het totaalbeeld klopt. Wij denken graag met u mee om uw boot de juiste upgrade te geven.

Interesse?

Neem contact met ons op

0620375574
Indien u liever mailt, kan dit ook, wij proberen binnen enkele dagen te reageren.
Contact opnemen