Wanneer u Flexiteek wilt laten monteren

Dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Om een prijs te bepalen maken wij eerst een afspraak om op korte termijn bij uw schip langs te komen. Dan kunnen wij het dek inmeten en de details bekijken.

Wij nemen bij die afspraak direct grotere kleur-voorbeelden mee zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Daarbij controleren wij de basis van uw dek, mocht daar nog een aanpassing voor nodig zijn kunnen wij hier direct in adviseren.

 

 

Wij maken een Flexiteek mal voor uw boot

Wij moeten een mal maken van uw boot zodat we zeer nauwkeurig uw dek kunnen ontwikkelen. Dit kan eventueel bij u op locatie, maar de voorkeur heeft dat uw boot naar onze werkplaats in Alphen aan den Rijn komt. Op basis van de mal wordt uw dek al zeer ver voorbereid. Wij lassen uw dek op maat (hier komt dus geen lijm aan te pas). Uw dek is dan klaar voor montage.

Flexiteek mal maken

Het plaatsen van uw Flexiteek dek

Nadat alle stroken flexiteek aan elkaar zijn gelast kan het in zijn geheel worden geplaatst op uw boot. Het monteren doen wij met  2-componentenlijm. Het dek wordt dan verder waar nodig passend gemaakt en afgekit. Daarna lopen wij uw dek na en worden de puntjes op de i gezet. Daarna wordt het beslag teruggeplaatst en is het schip klaar voor jaren lang plezier.

Uw boot is in goede handen

JKM Maritiem heeft al ruim 10 jaar ervaring met het op maat maken en monteren van kunstof teak-dekken. Wilt u wat voorbeelden zien? Klik dan hier voor onze voorbeelden-pagina.

Goed om te weten:

  • Uw oude dek kan eventueel verwijderd worden
  • Zeilboten met mast kunnen wij demonteren en monteren
  • Boten kunnen in onze hal
  • Beslag (denkend aan tankdoorvoeren, ankerlieren, puttingen etc.) kunnen wij demonteren en monteren
Het plaatsen van Flexiteek

Interesse?

Neem contact met ons op

0620375574
Indien u liever mailt, kan dit ook, wij proberen binnen enkele dagen te reageren.
Contact opnemen